Even voorstellen. Mijn naam is Menno Schoone...

Woonachtig in Rotterdam, vader van 3 meiden, financieel bedrijfseconoom en beheerder van een aantal informatieve websites. Naast mijn werkzaamheden als internetondernemer kan ik ook erg genieten van quality time met mijn gezin, familie en vrienden, mijn koi-vijver, zwemmen met de kids, hardlopen, beleggen en schaken.

Van opleiding naar zelfstandig ondernemer

In 1997 ben ik afgestudeerd als financieel bedrijfseconoom (Erasmus Universiteit te Rotterdam) met specialisaties in beleggen en statistiek. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, heb ik dus geen IT-opleiding gedaan! Na mijn studie ben ik korte tijd werkzaam geweest als institutioneel vermogensbeheerder en heb ik enkele startende ondernemers met raad en daad bijgestaan. Ernstige gezondheidsproblemen hebben mij doen besluiten het roer drastisch om te gooien, sindsdien ga ik als zelfstandig (internet)ondernemer door het leven. 'Gewoon' doen wat je leuk vindt, een beslissing waar ik zeker geen spijt van heb gekregen!

Mijn zus Astrid is sinds de introductie van het SchoonePC boek (zie verderop) ook actief betrokken bij mijn online werkzaamheden. Zij is onder andere verantwoordelijk voor de boekverkoop en de controle van alle teksten voordat ze worden gepubliceerd. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een waardevolle samenwerking is waar u als lezer ongemerkt veel baat bij heeft.

Mijn informatieve websites

De volgende informatieve websites zijn de afgelopen 10 jaar door mij opgezet en trekken gezamenlijk meer dan 15.000 unieke bezoekers per dag:

SchoonePC en OptimizingPC
Van de door mij beheerde websites, is www.SchoonePC.nl (over het installeren, optimaliseren, beveiligen en gebruik van Windows) het bekendst. De website bevat vele waardevolle tips, trucs en tools voor het oplossen van veelvoorkomende computerproblemen. Via deze website geef ik tevens een gratis nieuwsbrief uit (met bijna 100.000 abonnees) en verkoop ik het SchoonePC boek (waarvan inmiddels tienduizenden exemplaren zijn verkocht). Veel van de teksten zijn tevens in het Engels te lezen op de website www.OptimizingPC.com.

InZakenGaan en UitvaartInfotheek
De website www.InZakenGaan.nl bevat vele tips over het starten van een eigen bedrijf en beschrijft vele aspecten van het ondernemerschap. De website www.UitvaartInfotheek.nl is ontstaan uit een samenwerkingsverband en bevat vele adviezen rondom het regelen van een uitvaart.

Mijn nieuwe project

Ik heb van mijn hobby dus duidelijk mijn beroep gemaakt: het maken, beheren, up-to-date houden en winstgevend maken van websites. Inmiddels ben ik begonnen met een nieuw project. Ik wil er op dit moment nog niet heel veel over kwijt maar als u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen dan kunt u zich via de website www.MennoSchoone.nl alvast aanmelden voor verdere berichtgeving over dit project!

Menno Schoone
SchoonePC
Johannes Meulsteestraat 37
3065 HC Rotterdam
E-mail: info@inzakengaan.nl
Tel: 06-30.31.40.90 (buiten Nederland: 00316-30.31.40.90)

Google+   LinkedIn   Facebook   Twitter


2001-2016 - - SchoonePC - Rotterdam - The Netherlands